cannes 3

 2010.05.19. 09:03

Egy újabb szett örvendeztetett meg az idei cannes-i képeket bogarászgatva. És itt a szett alatt egyből két emberre gondoltam, akik így együtt egy jó kis egységcsomagot hoztak össze a ruhájukat illetően.

 ryangoslin&michellewilliams_1.jpg

Ryan Gosling és Michelle Williams

Williams kisasszony ruhája tüneményes. Kifejezetten bájosan ötvözi a kislányos puffos ruhaujjat, az agresszíven dolce vita-s hangulatú szandállal. Az talán levon valamicskét az összeállítás értékéből, hogy konkrétan ezt a ruhafazont ezzel a frizurával Carey Mulligan honosította meg az idei fesztiválokon.

És természetesen nem véletlenül választottam olyan képet, amelyen Ryan Goslinggal látható. Ő ugyanis a 90-es évek Brad Pittjét idézi szőrszálhasogatóan precíz ing-nadrág-cipő választásával. Szívderítő látvány persze, ha férfi ember ilyen aprólékosan állítja össze a szerelését, de az biztos, hogy pengeélen táncol. Még egy kiegészítő, vagy egy harsányabb óra, és már át is esett annak a bizonyos lónak a túloldalára.

A bejegyzés trackback címe:

https://varrasszabadsag.blog.hu/api/trackback/id/tr625293767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása