halloween 2010

 2010.11.02. 12:26

A Halloween megihlette hollywoodot is. A Children Affected By AIDS Foundation17. halloween buliján minden résztvevő színész igyekezett kitenni magáért. Volt sok az ünnephez kapcsolódó maskara, de rengetegen választottak klasszikusan amerikai hősöket.

Lisa Rinna és férje például a legendás tévés házaspár Lucille Ball és Desi Arnaz leghíresebb sorozata, az I love Lucy karaktereinek bőrébe bújtak. Kétség kívül jó választás, tekintve, hogy az 50-es évek rockabilly felé hajló stílusa most nagyon fut.

A legkézenfekvőbb jelmezt talán Jamie Lee Curtis választotta, akinek csak a Halloween horror-sorozatbéli karakteréhez kellett visszanyúlnia.

 

A Baywatch-ból és a Melrose Place-ből ismert David Charvet mennyasszonyával, Brooke Burke-el, és annak lányával egy egész családot „életre keltett”. Charvet Batman bőrébe bújt, a hölgy pedig a Macskanő mellett tette le a voksát.

A bejegyzés trackback címe:

https://varrasszabadsag.blog.hu/api/trackback/id/tr985293779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása