bemutatkoznak a közreműködők

 2010.06.17. 07:13

Mielőtt bármit is megvarrnánk, szeretném bemutatni kis barátaimat a varrásban.

Ha most valaki azt hiszi, hogy ez egy olyan játék, ahol meg kell keresni a kakukktojást, és már meg is találta, az nagyon téved. Az a munkavédelmi szemüveg nem véletlenül van ott. Egyszerűen utálom, ha hirtelen elpattan a tű, és rémülten a szemem elé kell kapnom a kezem, és még így is apró fém darabkák landolnak a nyakamon. Szóval mindezt megelőzendő ebben a cuki szemüvegben varrok.

Ezenkívül van itt jelölő kréta (a szappant jelölésre nem ajánlom, mivel annyira zsíros, hogy soha napján kis kedden jön ki a folt az anyagból), jó kis olló, centi (rózsaszín), egy spulni cérna, tűpárna (valamiért víziló formájú).

És persze egy remekbe szabott (értik?! Szabott…haha) Singer varrógép. Gomblyukat, cikk-cakkot varr…ez tök jófejség tőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://varrasszabadsag.blog.hu/api/trackback/id/tr875293770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása