B.Sz. Diane Keaton

 2011.01.05. 21:10

Diane Keaton ma 65 éves! Ez épp megfelelő alkalom arra, hogy tisztelegjünk egyik szimpatikus tulajdonsága előtt – nevezetesen, hogy imád férfi göncökbe bújni.

Ráadásul neki még jól is áll.

Az öltönybe bújt lányok nem csak a figyelmet vonzzák, hanem a véleményeket is megosztják. Azok a pasik, akik szeretik az extravagancia ezen példáját, azok nagyon szeretik; akik azonban nem, azok nagyon nem.

A női alakra simuló három részes öltöny általában a divatleszbizés külső megjelenése, ami vagy megijeszti, vagy magához láncolja a hímeket.

A hatást lehet fokozni egy lenyalt séróval, kamáslis cipővel – szerintem így tökéletes. A 80-as években – a nagy válltömések korában – nagyon dívott a maszkulin vonal az öltözködésben, így egészen visszafogott hölgyek is gyakran bújtak nadrág kosztümbe, de a furcsálló tekintetek elkerülése végett szép nagy lobonc hajjal, és körömcipővel párosították.

Diane Keaton esetében azonban ez még több. Ő az öltönyösök között is az izgalmasabb irányt választotta. Az egészben az a becsülendő, hogy általában azok vonják el a figyelmet különleges ruháikkal az alakjukról, akiknek muszáj elvonni. Keaton viszont még korához képest is csinos. Nem is olyan régen egy romantikus vígjátékban boldogan viselte a rockabillyt időző széles öves – alsó szoknyás – pettyes blúzos összeállítást. Méghozzá jó eredménnyel.

Arról persze ne feledkezzünk meg, hogy fiatal korától híres volt a szokásostól eltérő ruhaválasztása. Az Annie Hallal gyakorlatilag divatot teremtett.

Én is szívesen vennék fel kis mellényt, bő nadrágot, nyakkendőt, de rajtam miért nem úgy áll?!

A bejegyzés trackback címe:

https://varrasszabadsag.blog.hu/api/trackback/id/tr55293781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása